Polytechnic Institute of Bragança (Portugália) BIP mobilitási lehetőség

Kedves Hallgatók!

 

A Nyíregyházi Egyetem portugál Erasmus+ partnere, a Polytechnic Institute of Bragança Blended Intensive Programme-ot (BIP) hirdet a 2023/2024-es tanév első szemeszterére.

A Blended Intensive Programme keretén belül a hallgatók vegyes tanulmányi mobilitásban vesznek részt, mely egyrészt a fogadó egyetemen zajlik jelenléti formában, részben pedig online formában.

Erasmus+ Blended Intensive Programme (BIP)

Kedves Hallgatók!

A Nyíregyházi Egyetem romániai Erasmus+ partnere, a kolozsvári Babeș-Bolyai Egyetem Közgazdaságtudományi és Gazdálkodástudományi Kara és a Nemzetközi Együttműködési Központ Blended Intensive Programme-ot (BIP) hirdet a 2023/2024-es tanév második szemeszterére, március 14 és március 22 között, Empowered Leadership: Managing People & Business Skills címen.

Hallgatói fórum

2023. szeptember 27-én a Nyíregyházi Egyetem vezetősége kezdeményezésével, a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda immár második alkalommal szervezte meg hallgatói fórumát nemzetközi hallgatók részére.

Welcome party

2023. szeptember 26-án a Lónyay Szakkollégium, a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda és a HÖT által szervezett félévnyitó bulin a nemzetközi és magyar hallgatók együtt szórakozhattak. A rendezvény tematikája a színek voltak. A hallgatók az általuk húzott szín szerint öltöztek fel, és ezzel megegyező színű ételt és italt hozhattak magukkal. A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram 10 éves évfordulóját is ezzel a rendezvénnyel ünnepelte meg a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, melyen számos SH hallgató vett részt.

SZAKMAFEST

A Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum a szakképzéssel, a város meghatározó gazdasági szereplőivel és a foglalkoztatás területén érintett szervezetekkel együttműködve, 2023. szeptember 15-én tartotta „szakMAfest” elnevezésű egésznapos rendezvényét. Az eseményen a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda is képviseltette magát.