Erasmus+ APP

Az alkalmazás célja, hogy egyszerűbbé tegye a hallgatók, önkéntesek és egyéb résztvevők számára a pályázást, az ügyintézést és a külföldi eligazodást. Amellett, hogy elérhetőbbé és inkluzívabbá is teszi magát a programot, technikai segítséget is nyújt. Az app lépést tart az Erasmus-generációval, akik előnyben részesítik az egyszerű, okostelefonról intézhető online megoldásokat a papír-alapúakkal szemben. Folyamatos frissítésekre is számíthatunk, hisz az app célja, hogy dinamikusan kövesse a felhasználók változatos igényeit.

Mit tesz lehetővé számodra az applikáció?

  • A külföldi tartózkodásod előtt, alatt és után is nyomon követheted, hogy melyik lépésnél tartasz az adminisztrációs eljárásban.
  • Checklist-eket vezethetsz, hogy biztosan semmit se felejts el a tennivalóid közül.
  • Megoszthatod kedvenc helyeidet az Erasmus városodban, így segítesz másokat is a beilleszkedésben.
  • Az appon keresztül tanulhatsz nyelveket a közvetlenül elérhető Erasmus+ online nyelvi támogatás segítségével, amely irányított online kurzusokat és interaktív mentorálást kínál számodra. Ez a funkció nem csak az Erasmus félévedet könnyíti meg, hanem életre szóló tudás megszerzéséhez nyújt segítséget, ami a hazatérés után is nagy bónusz.
  • A hírek és események között kereshetsz országra, városra, vagy akár konkrét eseményre is, hogy biztosan ne maradj le a legérdekesebb Erasmus hallgatóknak szóló programokról.

Bővebb információ:
https://erasmusapp.eu/
https://erasmus-plus.ec.europa.eu/european-student-card-initiative/eras…