Képek

 
Erasmus+ kirándulás Tokajban - 2019. november
A Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Iroda elődje a Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja az Erasmus+ programban és a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogramban résztvevő hallgatóinak egy Tokaj várost és környékét bemutató téli kirándulást szervezett.
 
 

Erasmus+ kirándulás 2019. október 2.
A Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Iroda elődje a Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja a vendég előadóknak és az Erasmus+ ösztöndíjprogramban részt vevő hallgatóinak, akik Portugáliából, Törökországból, Lengyelországból és Romániából jöttek el a konferenciára egy Szabolcs - Szatmár - Bereg megyét bemutató szórakoztató kirándulást szervezett. 
A Luby Társaság és elnöke Dr. Kiss Kálmán által élménydús kirándulásban részesülhettünk. Az utazás útvonala: Vay-Kastély, Túristvándi vízimalom, kulináris élvezetek a "Megálmodtalak" vendégházban, Szatmárcseke - Kölcsey Ferenc sírja, Nagyar - Petőfi Fa és a Luby Kastély és a Pálmaháza, amelyben megközelítőleg 500 típusú növény található.
 
 
 
 

Intercultural Communication through Culinary Arts - 2019. október
A Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Iroda elődje a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport munkatársai az Erasmus+ program keretében „Intercultural Communication through Culinary Arts – II. Erasmus+ Cooking Day”-t szerveztek 2019. szeptember 27-re.
 
Az alábbi országokat képviselték az Erasmus+ ösztöndíjprogramban és a Stipendium Hungaricum Scholarship ösztöndíjprogramban résztvevő hallgatók:
Angola, Románia, Magyarország, Törökország, Lengyelország és Portugália.
 
 

Budapesti Erasmus+ kirándulás
Az Erasmus+ támogatásával valósult meg 2022. december 19-én a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Iroda szervezésében egy budapesti kulturális kirándulás. Külföldi diákjainknak lehetősége volt megtekinteni az Országházat, melyet követően idegenvezetővel kísért budapesti sétán láthattak és tanulhattak többet Magyarország fővárosáról.