FELHÍVÁS PÓTPÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK KÉPZÉSI MOBILITÁSRA AZ ERASMUS+ PROGRAM KERETÉN BELÜL

 

A Nyíregyházi Egyetem pályázati felhívást tesz közzé az egyetemen valamennyi, alkalmazotti jogviszonyban álló munkatársa részére.

Jelen felhívás során képzési célú (pályázati forrás: 2021/22-es pályázati keretkiegészítő támogatása) mobilitásra lehet jelentkezni, melyet 2023. október 31-ig lehet megvalósítani.

 

Az Erasmus+ programban a Nyíregyházi Egyetem fő célkitűzései a ki- és beutazó hallgatói létszámok emelése, a külföldi partnerintézményekkel való együttműködés fejlesztése, új partneregyetemek bevonása a programba, valamint a nemzetköziesítést szolgáló stratégiai utazások megvalósítása. Elsősorban ennek a célkitűzésnek megfelelő pályázatok benyújtására számítunk.

A pályázathoz szükséges dokumentumok listája:

- Meghívólevél a fogadó intézménytől

- Munkaterv

- Szakmai önéletrajz

- Dolgozói nyilatkozat

- Nyilatkozat (adatközlő nyilatkozat)

- Staff Mobility for Training Agreement

- Nyelvtudást igazoló dokumentum, amennyiben a képzés nyelve nem magyar (nem kötelező)

- Pályázati űrlap – a közvetlen munkahelyi vezető aláírásával

Sikeres pályázat esetén benyújtandó dokumentumok:

- Bejelentő adatlap külföldi utazásokhoz

- Baleset és Felelősségbiztosítás kötvényszáma és a biztosító neve

A képzési mobilitások elbírálásának új szempontrendszerét, amely alapján a Külügyi Bizottság döntését meghozza, valamint a mobilitásokkal kapcsolatos aktuális információkat a 2023. május 1-én hatályba lépett Erasmus+ Szabályzat és annak 1. számú melléklete tartalmazza, amely elérhető az alábbi linken:

https://www.nye.hu/sites/default/files/u5/DOKUMENTUMOK/szabalyzatok/szabalyzat_kepzes_hallgatoi_ugyek/erasmus_mobilitas.pdf

A jelentkezések elbírálása a szabályzat mellékletében elfogadott szempontrendszerek alapján, pontozásos rendszerben történik, ezért kérjük a pályázatokat a fenti szakmai tartalommal benyújtani.

Az Európán belüli Erasmus képzési mobilitási lehetőségek a következő oldalon találhatóak:

http://staffmobility.eu/

 

A pályázatokat a korábbi online rendszer használata helyett közvetlenül elektronikusan a bartha.aliz@nye.hu e-mail címre vagy személyesen az „A” épület 249-es irodájában, az intézményi Erasmus+ koordinátornál tudják benyújtani munkaidőben.

 

A pályázatok beadási ideje: 2023. október 10 (kedd). 1600 óra.

 

A pályázatok tervezésekor figyelembe kell venni a Nyíregyházi Egyetem 2023. május 1-én hatályba lépett Hivatalos külföldi utazások szabályzatában foglaltakat. (https://www.nye.hu/sites/default/files/u5/DOKUMENTUMOK/szabalyzatok/szabalyzatok_gazdalkodasi/szabalyzat_gazdasagi_iroda/hivatalos_kulfoldi_ut.pdf)

Bővebb információért kérem, keressék a Nyíregyházi Egyetem intézményi Erasmus+ koordinátorát személyesen az „A” épület 249-es irodájában, e-mailen a bartha.aliz@nye.hu címen vagy a +36 30 269 9049 telefonszámon.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2023. október 10.