Hallgatói ösztöndíj-lehetőség Tajvanban

A Tajvani Oktatási Minisztérium ösztöndíj lehetőséget hirdet magyar állampolgárságú hallgatók részére a 2021/2022-es tanévre.
 
Az idei évben a magyar hallgatók az alábbi ösztöndíj lehetőségekre tudnak pályázni:
ICDF International Higher Education Scholarship
Az ösztöndíj keretein belül mester és doktori képzésre lehet jelentkezni. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat és magába foglalja a havi megélhetési támogatást, valamint a repülőjegyet, szállást, egészségügyi biztosítást és a tankönyvek árát.
 
Jelentkezési határidő: 2021. március 15.
 
Taiwan Scholarship Program
 
Az ösztöndíj keretein belül alap-, mester-és doktori képzésre lehet pályázni. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat és havi megélhetési támogatást biztosít a hallgatók számára.
 
Jelentkezési határidő: 2021. március 31.
 
Huayu Enrichment Scholarship
 
Az ösztöndíj keretein belül mandarin nyelvi képzésre lehet jelentkezni, melynek képzési ideje 3-12 hónap. Az ösztöndíjas hallgatók a képzés során havi ösztöndíjat kapnak.
 
Jelentkezési határidő: 2021. március 31.
A tajvani ösztöndíj lehetőségekkel kapcsolatban a magyarországi Tajpej Képviseleti Iroda online pályázati tájékoztató fórumot tart 2021.02.16-án 15:00 órai kezdéssel, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A pályázati tájékoztató fórumhoz a Tajvan Magyarország Facebook oldalán lehet csatlakozni.

Az ösztöndíj lehetőségekkel kapcsolatos további információért kérjük, az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: scholarship@tro.hu.